#3160 Her er en av disse veldig fine tyske revolverne med hel ramme. Det finnes to distinkte typer av disse. Begge er like superbe i kvalitet og finnish. En ligner litt på adams revolverne og så denne typen med avrundet «bag handle»skjefte. Jeg har bare klart å skaffe 2 stykker av denne typen. Jeg har ikke funnet noen med navn på, men jeg tror disse ble laget i Suhl, hvor det var en ikke ubetydelig produksjon av stiftantenningsrevolvere i høy kvalitet.

Målet var å finne en tilsvarende i 12, 9 og 7 mm. Det klarte jeg ikke på 18 år med samling av pinfirevåpen. Her er den jeg fant i 7 millimeter pinfire.

Denne er i meget fin originalstand. Helt urørt. Nydelig dypt speilende blånering. Nesten svart i farven. Blåneringen er mye finere enn jeg klarte å få frem på bildene. Blåneringen er blitt brun på skjeftebøylen. Det er selvsagt ikke slitasje. Bare tidligere eiere som har holdt den og smittet over fingerfett. Noen steder på ramme og tønne har blåneringen fadet helt bort. På tønnen er det ett lagringsmerke med lett pittring. Skjeftene er helt nydelige uten skrammer eller skavanker (okey da – jeg kan se èn ripe på undersiden av det høyre) Fungerer fint mekanisk. Som ny. En av de finere revolverne jeg hadde i egen samling. Selges omtrentlig for det den kostet inn den gangen dollaren var 6,5!    7.950,-