#1452 Smith & Wesson 38 cal 2nd mod single action ble laget i over 110 eksemplarer fra 1877 til 1891 så det var den mest populære revolveren med «spur trigger» Denne har 3¼ tommers løp og er fra tidlig i produksjonen.

Den er i upusset stand. Skarpe og fine kanter på rammen og utfresingene i tønnen. Original nikkel med noen få prikker på høyre side. Stempel med adresse på toppen av pipen er aldri pusset. Fortsatt fin og skarp. Tidlig type Smith & Wesson skjefter med initialer og ikke den senere S&W-logoen. Skjeftene er originale og i perfekt stand. Litt drøy passform så disse har sittet på en annen revolver med serienr på 32 tusen tallet. Løpet har fortsatt meget god rifling, skarp!. Det er tre steder med litt pittring innvendig ellers er det perfekt. Pene pinner og skruer bortsett fra èn skrue med trekkerspor. Hanen har mye av original flammeherding intakt. Nummerlik. Fungerer fint mekanisk. Litt seig så den bør renses for gammel olje som har stivnet litt. Meget fin revolver det her. Av de 90% beste. 7.950,-

Beklager dollaren men den ble innkjøpt på en dollar på ca 9 så den er fortsatt mye rimeligere enn hva det vil koste å få inn en tilsvarende.