#3740 Sjelden Renault type 7 mm «solid frame» pinfire revolver fra min egen samling. Denne har jeg hatt veldig lenge. Kjøpte den av et brødrepar i USA som importerte våpen fra søramerika. Jeg kan se av de gamle bildene mine at det var revolver nummer 24 i samlingen!

Jeg har tatt vare på denne fordi det er en veldig uvanlig liten 7 mm. Disse kalles Renault type. Men jeg vet ikke helt om Renault laget denne. Det er ladeluken med knapp som kjennetegnet hans revolvere, så da fikk alle med slik knapp betegnelsen «Renault type» Det som er uvanlig med denne er den solide rammen. Mye mer bedre enn de vanlige skranglete 7mm revolverne med påskrudd pipe. 5 skudds tønne er heller ikke så vanlig. FDen firkantede formen på hanen er det bare denne som har og jeg har hatt (5-600 + pinfirerevolvere tenker jeg)

Denne er i fin ganske upusset stand. God alderspatina jevnt over. Liege stempler. Ikke helt hundre mekanisk. hanen henger ikke oppe så det må files litt på hakket. Denne kostet 1.700 kroner inn med frakt i 2004 så 2.750,- burde være omtrent selvkost nå