#3200 Forehand & Wadsworth firmaet er en del av historien til den mer berømte Ethan Allen. Sullivan Forehand var gift med en av Ethans døttre. Det samme gjaldt Henry Wadsworth. Da borgerkrigen var over ble han dimmitert som offiser fra Unions hæren. Allen hadde flere døttre så Henry ble også giftet inn i firmaet.  Da Allen døde i 1871 overtok svigersønnene firmaet , men fortsatte produksjonslinjen. Så denne revolveren er ganske lik den som finnes med Allen merking. Fimaet opphørte i 1890 når henry pensjonerte seg. Og det ble hetende Forehand Arms Company.

Dette er da en såkalt sidehammer. Allen produserte flere slike og personlig synes jeg disse sidehammerne er noen av de kuleste revolverne som finnes!

Denne har original nikkel som er i fin stand. Kun noe få  gjennomslag. Nummerlik. Fine skjefter i rosetre. Mekanisk er dn ikke helt i orden. Tønnen går ikke rundt for tønnestopperen slipper ikke. Hanen henger ikke. Men den er så fin stand at jeg tenker det burde gå fint å fikse denne. 3.850,-